Ударно-хвильова терапія в урології – це високоефективний метод для лікування урологічних захворювань – хронічний небактеріальний простатит, калькульозний простатит, хвороба Пейроні, синдром хронічного тазового болю, проблеми з потенцією.

У нашому Центрі Ударно-хвильової терапії ці процедури виконуються на сучасному обладнанні 2017 року фірми STORZ MEDICAL (Швейцарія). Процедури проводяться пацієнтам з інтервалом 5-7 днів, рекомендований курс від 4 до 7 процедур.

Аплікатор при проведенні процедури розташовується поверхнево на місце дії без введення в порожнину.

Завдяки змінним насадкам аплікаторів вдається досягти проходження ударних хвиль на глибину від 3 до 12 см, що дозволяє підібрати індивідуальну схему лікування у кожному конкретному випадку.

Лікування урологічних захворювань методом ударно-хвильової терапії є дуже результативним і можна використовувати як монотерапію.

Фокусна ударно-хвильова терапія – без ліків, хворобливих масажів, тривалих фізіопроцедур дозволяє зняти больовий синдром, зменшити в об’ємі передміхурову залозу, роблячи сечовипускання вільним, сприяє розсмоктуванню кальцинатів і фіброзних вогнищ, а також бляшок при хворобі Пейроні.